Wil jij leren en ontdekken wat er echt toe doet in het leven?

Bij The School of Life vind je geen wiskunde- of aardrijkskundeles, maar lessen over de belangrijkste onderwerpen uit je dagelijkse leven: werk, vriendschap, liefde, sex, geld, familie en meer.

Het meeste wat we dagelijks bedenken, is al eens bedacht. En vaak een stuk beter. Bijna drieduizend jaar intellectuele ontwikkeling biedt ons een schat aan heldere ideeën voor het dagelijks leven. Filosofen, kunstenaars, schrijvers en wetenschappers leren ons bewust te worden van thema’s waar je op school geen les in kreeg: hoe vind je een baan die bij je past? Wat is een goede vriend? Hoe maak je goed ruzie? Hoe voer je een echt gesprek? Heb je een liefdesrelatie nodig?

The School of Life heeft als missie deze ideeën op frisse en eigentijdse wijze te presenteren voor een nieuwsgierig publiek. Hun programma’s zijn een mix van oude en nieuwe ideeën die je vandaag kunt gebruiken om je eigen overtuigingen te slijpen en op te rekken. Ze streven naar hoge impact, praktische relevantie en vooral ook plezier! Geen dogmatiek, niets moet en niet therapeutisch.

Echt een aanrader! Voor meer info mbt het aanbod check de site.