Begeleiding bij het realiseren van doelstellingen

Tijdens individuele sessies begeleid ik je in het blijvend realiseren van jouw persoonlijke en professionele doelstellingen. Ik ondersteun en stimuleer je om jouw leerproces aan te gaan en in beweging te komen wat leidt tot een blijvende verandering. Ik geloof dat ieder persoon uniek is. Daarom vraagt elk begeleidingstraject om een eigen invulling en benadering waarbij jouw wensen en behoeften centraal staan.

Thema’s

Voorbeelden van thema’s waar begeleidingstrajecten over kunnen gaan zijn:

  • Leefstijl & hormoonbalans
  • Stress & burn-out
  • Hoogsensitiviteit
  • Gezondheid, geluk, zingeving
  • Persoonlijke ontwikkeling & persoonlijk leiderschap
  • Professionele ontwikkeling & zakelijk leiderschap

Coaching is geen therapie. Uiteraard betrek ik de valkuilen en kwaliteiten die jouw individuele persoonlijkheidsstructuur met zich meebrengt in mijn begeleiding. Zo zorgen we er samen voor dat het bereiken van jouw doelstellingen op de lange termijn effect heeft. Wanneer het zinvol lijkt, kan ik adviseren contact op te nemen met een bepaald soort specialist / therapeut.

Kennismakingsgesprek

Alle begeleidingstrajecten beginnen met een kennismakingsgesprek. In dit gesprek maak je kennis met mij en mijn werkwijze. Samen staan we stil bij jouw vraag en bespreken we of een vervolg zinvol is. Onderling vertrouwen en commitment zijn daarbij essentieel.

Invulling van de begeleiding

Tijdens het kennismakingsgesprek bepalen we samen de geschatte duur van het begeleidingstraject. Gemiddeld duurt een begeleidingstraject 4 tot 8 sessies over een periode van 3 tot 6 maanden.

Kosten

Mijn particuliere tarief voor een sessie van een uur bedraagt 80 euro inclusief btw. Dit is inclusief voorbereiding. Een pakket is ook mogelijk.

De kosten worden mogelijk door de werkgever vergoed. Daarnaast is de coaching soms fiscaal aftrekbaar.

Neem gerust contact op voor het maken van een vrijblijvende (bel)afspraak.