Even voorstellen

Hi, ik ben Evelien. Als gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontherapeut en coach (CTI / ICF) wil ik mensen inspireren en begeleiden naar de meest pure, krachtige en stralende versie van zichzelf. Zodat zij lekker in hun vel zitten en van daaruit een positieve impact kunnen maken. Dit doe ik sinds 2013 vanuit mijn bedrijf ENERGIZED YOU.

Ik ben geboren (1985) en getogen in Den Haag, woonachtig en werkend in Amsterdam binnen HR van ABN AMRO, heb Bedrijfskunde (MSc in Strategic Management) gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en ben dol op mijn lieve familie en vrienden, lekker eten en drinken, yin yoga, sport en het strand.

Passie

Ik heb een enorme passie voor holistische gezondheid en persoonlijke bewustwording & ontwikkeling en lees en leer dan ook voortdurend over thema’s als voeding, beweging, ontspanning, hormonen, psychologie, neurologie, immunologie, haptonomie, de mind-bodygut-brain connectie, filosofie, antroposofie, kwantumfysica en leiderschap. Zowel wetenschappelijke onderzoeken als praktijkervaringen vind ik interessant. Mijn eigen stressklachten, met als kers op de taart een burn-out, zijn de grootste katalysator geweest van deze passie en vergaarde kennis. Wat ik gemerkt heb, is dat wanneer je eenmaal een bewuste keuze voor persoonlijke groei maakt, je krachtig genoeg bent om een ingrijpende gebeurtenis een plek te geven in je leven en hier mooie lessen uit te leren.

Missie

De afgelopen jaren heb ik in mijn werk als zowel health coach als HR professional in het bedrijfsleven ervaren dat steeds meer mensen kampen met stress-gerelateerde en daardoor tevens hormoon-gerelateerde klachten. Niet zo gek ook met alle prikkels en verwachtingen die nowadays dagelijks op ons afkomen. Er is steeds minder voor nodig om de balans kwijt te raken. Als de trendlijn doorzet zoals die de afgelopen 10 jaar heeft gedaan, zou in 2030 25% van de bevolking burn-out klachten ervaren.

Rougly 90% of all doctors visits can be traced to stress.

Ik hoop, samen met de overheid en het bedrijfsleven, een steentje bij te kunnen dragen aan een gezond (werkend) Nederland.

Mijn purpose en missie:

Boosting health & happiness by cultivating self-awareness & empowerment.

Op jouw gezondheid!

– Evelien